block150 CT

block150 CVJ

block150 Cur internet

C logo 90x90Grafisch design, Website design & Webhosting

Aangezien wij in Nederland al sinds 2005 Grafische design, Website Design & Webhosting service bieden via www.entertainmentservices.nl, was het een kleine stap om onze kennis over Curaçao en onze bestaande services te combineren. Wij bieden u daarom webhosting voor Curaçao, grafisch design en website design.

Webhosting Curaçao

Websites die voor Curaçao bestemd zijn, vragen vaak toch net weer andere eisen dan websites die vooral voor Nederland bestemd zijn. Website hostingbedrijven die op Curaçao aktief zijn, bieden vaak relatief dure hostingproducten. Wij bieden daar goedkopere opties voor, met vaak meer webruimte en uitstekende specificaties. Onze prijzen zijn inclusief een eigen domeinnaam. (.nl / .com / .eu / .net / .biz / .org / .info)

Website design

Wij maken de meeste websites met het populaire CMS pakket Joomla. Wij bieden website design èn onderhoud zodat u geen zorgen meer heeft over het onderhoud van uw website. Na oplevering zorgen de meeste klanten voor hun eigen aanpassingen in teksten. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om aanpassingen voor u te verwerken. Wij verzorgen dan het onderhoud van uw website, inclusief tekst aanpassingen en plaatsen van nieuwe items. Hiermee heeft u ook de garantie dat de huisstijl van de website bewaakt blijft.

Website design volgens de laatste technieken en uiteraard aan de hand van uw wensen en budget. Wij helpen u graag om uw bedrijf gevonden te laten worden op het internet.

Grafisch ontwerpen

Een ander deel van onze werkzaamheden is het ontwerpen en het laten produceren van grafische producten. Op de website www.curacao-internet.com treft u dan ook een portfolio met een kleine selectie van grafische ontwerpen die wij hebben gemaakt. Onze opdrachtgevers van de grafische producten zijn vooral uit de entertainmentbusiness en van restaurant/cafe eigenaren (de horeca). Wat betreft het grafisch ontwerpen zult u merken dat op Curaçao anders gecommuniceerd wordt dan in Nederland. Kijkt u maar eens naar de posters langs de weg op Curacao, en dan die van Nederland.

U treft alle informatie over grafisch design en webhosting op www.curacao-internet.com .

Adres

CuraDeal
Curacao

KvK: 20134796
VAT: 102679101

Contact

E-mail: info@curadeal.com

Telefoon
Vanuit Curacao: 511 1171
Vanuit Nederland: 06-43014114
Internationaal: +5999 5111171

Social media

facebook Aad van Wijk
facebook CuraDeal
facebook CVJ