block150 CT

block150 CVJ

block150 Cur internet

Header CVJ

De website CuracaoVoorJou bestaat al sinds 2006 en wordt maandelijks gemiddeld door 14.000 unieke bezoekers bezocht. De bezoekers zijn voornamelijk Nederlanders met een interesse over het land Curaçao.  De interesses kunnen emigreren, wonen, werken, cultuur en dergelijke zijn, maar zeker ook vakantie gericht.

Op de website is een breed scala aan onderwerpen te vinden. De website is dan ook niet gefocussed op één doelgroep. De website wil graag, buiten de algemeen bekende informatie, ook onderwerpen aansnijden welke andere Curaçao gerelateerde websites niet bevatten. Dat maakt deze website over Curaçao zo uniek!

Het doel was om eens een 'andere' website over Curaçao te maken. Onze focus ligt op ervaringen en beleving. Wat kun je wel, of juist niet verwachten. Dingen die wij in Nederland niet kennen, maar die je op het eiland wèl ontdekt.

Niet alleen de statistische info die op veel sites is te vinden, maar juist ook leuke wetenswaardigheden zoals; "Op Curaçao wordt je links en rechts ingehaald met de auto". Zo zijn er wel degelijk cultuur verschillen en zijn de omgangsnormen ook anders dan in Nederland. Hoe zit het met de muggen? Wat kost het allemaal? Recepten van lokale gerechten? Vlucht informatie?

Wij willen iedereen op een toegankelijke manier bekend maken met het Caribische zon-eiland Curaçao. De positieve, maar soms ook negatieve aspecten die je als bezoeker van het eiland tegen kunt komen. Wij plaatsen artikelen en onderwerpen die vaak afwijken van de 'andere' websites. Dat maakt het voor ons, en hopelijk ook voor u, leuk!

<Website: Curacao voor Jou!>

Adres

CuraDeal
Curacao

KvK: 20134796
VAT: 102679101

Contact

E-mail: info@curadeal.com

Telefoon
Vanuit Curacao: 511 1171
Vanuit Nederland: 06-43014114
Internationaal: +5999 5111171

Social media

facebook Aad van Wijk
facebook CuraDeal
facebook CVJ