block150 CT

block150 CVJ

block150 Cur internet

C logo 90x90Uw artikel, reclame of advertentie op onze websites

Het kan voor u zeer interessant zijn om op onze Curaçao websites vermeld te worden. Onze websites worden goed gevonden door het publiek. Het biedt voor u perfecte mogelijkheden om uw producten te promoten via een artikel, advertentie, bannerplaatsing of linkplaatsing.

Gemiddeld genomen heeft de website www.CuracaoVoorJou.nl 14.000 unieke bezoekers per maand. De website www.curacaotoerisme.nl heeft 8.000 unieke bezoekers per maand.

Wij plaatsen uw artikel/advertentie in overleg met u. Om de websites aantrekkelijk te houden vinden wij dat een website niet overspoeld moet worden met banners en advertenties. Uw reclame of product moet wel passen in de structuur en het onderwerp. En uw producten moeten wel gelieerd zijn aan Curaçao.

Wij bieden u de mogelijkheid om uitgebreid uw producten te vermelden. Vaak zijn onze klanten afkomstig uit de toeristische industrie. Zoals vakantiehuis-/appartement aanbieders, reisaanbieders, en toeristische attracties. Voor onze reclamemogelijkheden kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij sturen u dan informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Reclames van de sex- of gokindustrie zullen wij niet plaatsen. Wij behouden ons het recht om reclames/uitlatingen te weigeren.

Korting?

U kunt heel eenvoudig tot wel 50% korting krijgen op onze tarieven. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een plaatsing, dan ontvangt u ook informatie over onze kortingsmogelijkheden.

Adres

CuraDeal
Curacao

KvK: 20134796
VAT: 102679101

Contact

E-mail: info@curadeal.com

Telefoon
Vanuit Curacao: 511 1171
Vanuit Nederland: 06-43014114
Internationaal: +5999 5111171

Social media

facebook Aad van Wijk
facebook CuraDeal
facebook CVJ