block150 CT

block150 CVJ

block150 Cur internet

header curacao forum

Het Curaçaoforum is pas op 11 mei 2015 opgestart, omdat het voorgaande officiële Curaçaoforum "forum.curacao.nl" is gestopt per 15 mei 2015. De reden hiervan is, dat de facebook pagina “Durftevragencuracao” (DTVC) zo populair is geworden, dat het forum overbodig lijkt te worden. In overleg met de voorgaande forumeigenaren hebben wij het stokje overgenomen.

Wij zijn namelijk toch van mening dat een “Curaçao” forum een goede aanvullende functie kan hebben. De informatie voorziening op een forum is bijvoorbeeld meer gestructureerd dan op de DTVC facebook pagina. Er zijn toch regelmatig klachten te horen op de populaire DTVC pagina over het feit dat men moeilijk de zoekfunctie kan gebruiken. Ook worden de leden ‘moe’ van het zoveelste bericht over het vinden van een appartement of een huurauto in een bepaalde periode. Het nieuwe forum voorziet juist daarom in een apart onderdeel voor de vraag naar appartementen en huurauto’s. Potentiële huurders kunnen daar hun bericht plaatsen, waarop verhuurders dan direct kunnen reageren.

De DTVC facebook pagina is vooral zeer populair bij de bewoners van Curaçao, terwijl het forum vaak toch beter wordt gevonden door de mensen die geïnteresseerd zijn in Curaçao. Het nieuwe forum is uiteraard nu nog redelijk leeg. Met behulp van iedereen hopen wij dat er snel een invulling mag komen met interessante gesprekken en onderwerpen. Wij nodigen dan ook iedereen uit om lid te worden van het nieuwe forum.

Wij hebben gemeend dat het zonde is dat het forum verdwijnt, en daarom is dit nieuwe forum opgericht.

<Website: Forum Curacao>

Adres

CuraDeal
Curacao

KvK: 20134796
VAT: 102679101

Contact

E-mail: info@curadeal.com

Telefoon
Vanuit Curacao: 511 1171
Vanuit Nederland: 06-43014114
Internationaal: +5999 5111171

Social media

facebook Aad van Wijk
facebook CuraDeal
facebook CVJ